Book et strategisk sparringsmøde her

Hvem kan få strategisk sparring:

Er I interesseret i strategisk sparring, så kan i deltage i et forløb, hvis I er en: Private virksomheder med op til 500 ansatte i og omkring fremstillingsindustrien, som ønsker et konkret virksomhedstilpasset udviklingsforløb fokuseret på at opbygge operationaliseringen af en handlingsplan for at øge virksomhedens modstandsdygtighed.

Det er Industriens Fond, som finansierer Modstandsdygtig.dk-projektet og det er gratis for de første 80 virksomheder der deltager og dermed bidrager til forskningen inden for området.

Ønsker du ikke at deltage i et forløb, men savner du inspiration til at arbejde strategisk med modstandsdygtighed? Så kan du booke et strategisk sparringsmøde med os – det er gratis for de første 500 virksomheder. Booking af et strategisk sparringsmøde foregår i booking-modulet ovenfor.

Du kan se vores forløb med andre virksomheder ved at trykke her: Cases
Her finder du konkrete cases fra virksomheder, der allerede har gennemført et forløb hos Modstandsdygtig.DK. Videoerne fortæller hvilke udfordringer virksomhederne havde inden de tilmeldte sig, og hvordan disse udfordringer er blevet løst, samt hvordan virksomheden er rustet til fremtiden.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan Modstandsdygtig.DK kan styrke din virksomhed – eller er du nysgerrig efter at være en del af projektet, så kontakt os og få uforpligtende strategisk sparring.

Troels B. Andersen

Projektleder

Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C

tbea@teknologisk.dk

+45 72 20 16 89

Vil du kontaktes?