kæde

UDSAT TIL FORÅRET: Konference (halv dag): Sådan bliver din virksomhed modstandsdygtig overfor kriser

Denne konference er udskudt til primo 2023. Send en mail til info@modstandygtig.dk, hvis du vil have besked når tilmeldingen til arrangementet åbner.

Hvordan sørger du for at din virksomhed er klar, næste gang der kommer en pandemi, en krig i Europa eller en energikrise? Deltag i denne halvdagskonference og bliv klogere på, hvordan din virksomhed kan navigere udenom kommende kriser og måske endda bruge dem som springbræt til vækst.

Hvordan forholder man sig som virksomhed til fremtiden? Og hvordan forbereder man sig bedst til den næste krise? Det er Modstandsdygtig.DK-projektet bl.a. sat i verden for at hjælpe danske SMV’er med at finde ud af.

Modstandsdygtig.DK har til formål at ruste danske virksomheder til fremtidige kriser ved at øge virksomhedernes agilitet og robusthed – deres modstandsdygtighed. Det sker gennem virksomhedsforløb, udvikling af et digitalt værktøj, en virksomhedsguide og en række formidlingsaktiviter, der skal udbrede budskabet og understøtte virksomhedernes arbejde med at blive mere resiliente.

Det kan du opleve på konferencen

I Modstandsdygtig.DK og Trekantomådet håber vi at se jer til en dag, hvor vi sammen dykker ned i, hvordan I kan fremtidssikre jeres virksomheder og måske endda opdage nye muligheder for vækst.

Praktisk info

Dato og tid:
6. oktober 2022
Kl. 08:30-12:00

Sted:
AI Innovation House
Innovations Allé 3
7100 Vejle
Lokale: Quantum

Pris: Gratis

Kontaktperson:
Emilia Herrik, Teknologisk Institut
Tlf.: +45 70 20 15 81
Mail: emhe@teknologisk.dk

Konferencen afholdes i samarbejde med Trekantområdet:

Shopping Basket