CASES FRA MODSTANDSDYGTIG.DK

På denne side finder du en række inspirerende cases fra virksomheder, der har gennemført et skræddersyet forløb hos Modstandsdygtig.dk, som er støttet af Industriens Fond. De giver indblik i forløbene med virksomheder fra forskellige brancher, der har haft ønske om at styrke deres robusthed og beredskab. Videoerne deler virksomhedernes konkrete erfaringer og resultater, som er med til at vise bredden i de løsninger og tiltag, der kan tages i brug. 

Vi deler løbende nye cases med inspiration til, hvordan man kan arbejde med at øge virksomhedens omstillingsevne og skabe robusthed i en usikker verden.

Vores cases er opdelt i kategorierne håndtering af risiko og usikkerhed, agilitet og omstilling og bæredygtig resiliens. Enkelte case-videoer kan overlappe flere af kategorierne. Se med nedenunder og få inspiration til hvordan vi kan hjælpe jer med. 

Håndtering af risiko og usikkerhed

NIZE Equipment

Bollerup Jensen

Smemek

Christonik

DSG Industri

Agilitet og omstilling

Tandex

Dan-Element

Brandt A/S

BSV Krantilbehør

SeeSafe

Bæredygtig resiliens

Moland Byggevarer

Skamol

PanzerGlass

Danish Fibres

Madsen Vinduer & Døre

Vil du gerne i gang med at styrke din resiliens?

Så book et strategisk sparringsmøde med en af vores konsulenter, hvor din virksomheds ledelsesgruppe kan blive inspireret til, hvordan I kan arbejde strategisk med jeres modstandsdygtighed.