Nize Equipment sikrede sig mod IT-hændelser

NIZE Equipment, der forhandler og servicerer printere, cuttere og software i hele Norden har gennem et virksomhedsforløb i Modstandsdygtig.DK fået hjælp til at løse forskellige udfordringer. Virksomhedens ønske var en risikoanalyse af IT-sikkerhed, IT-beredskabsplan og et bedre systemoverblik. 

Det har været et rigtig værdifuldt samarbejde, da man får inputs fra forskellige vinkler. Inputs ude fra giver overblik og nye tanker. Det har virkelig været godt at få hjælp fra nogle, der er vant til at arbejde med området, og som kunne bidrage med ekspertise.

Mette Meyer Thuesen, service- og IT-manager i Nize Equipment

NIZE Equipment tilmeldte sig et projektforløb med Modstandsygtig.DK, fordi de oplevede et stigende krav på at blive robuste. De har bundet mange ting op på IT, hvilket kan have store konsekvenser, hvis de skulle støde på en IT-hændelse. Derfor var det vigtigt at være på forkant med potentielle kriser 

Indledningsvist lavede Modstandsdygtig.DKs eksperter en total gennemgang af alle NIZE Equipments systemer. På den måde fandt de ud af, hvilke der var personfølsomme, og hvilke der var forretningskritiske. Gennemgangen førte til implementering af en række IT-retningslinjer og en beredskabsplan, der sikrer virksomheden mod cyberangreb og IT-hændelser, og en TVO-politik, der sikrer at virksomheden lever op til de gældende krav.  

Vi er nu mere beredte og på forkant med, hvad der kan ske i fremtiden. Vi har nogle redskaber vi kan tage frem, hvis der skulle ske noget. Så det har været yderst tilfredsstillende.

Mette Meyer Thuesen

Som en del af Modstandsdygtig.DK-projektet er der udarbejdet en video, hvor Mette Meyer Thuesen fortæller om samarbejdet og den værdi, det har haft. Du kan se videoen herunder: