Vestjydsk virksomhed ruster sig til fremtiden

Oplever i også uforudsete udfordringer?

Læs her hvordan Smemek i samarbejde med Modstandsdygtig.dk rustede sig til uforudsigelige udfordringer i fremtiden. Du kan også se vores casevideo her om Smemek.

Ude i Vestjylland ligger der en smedevirksomhed ved navnet Smemek. Smemek producerer altaner til boligbyggeri og konstruktionsstål, og så har Smemek deltaget i et forløb hos Modstandsdygtig.dk

I en verden hvor hvor forandringer sker hurtigere og mere uforudsigeligt end nogensinde før, må virksomhederne tilpasse sig for at bevare konkurrenceevnen, dette oplever Modstandsdygtige.dk konsulenter i flere virksomheder. Alle virksomheder ønsker at være robuste og modstandsdygtige, så de kan klare sig igennem den næste krise. Hos Mostandsdygtig.dk mener man, at der er potentiale for forbedring i alle små og mellemstore virksomheder, når det handler om at øge modstandskraften.

Hos Smemek valgte man at tilmelde sig et Modstandsdygtig.dk forløb på grund af de uforudsigelige udfordringer, de oplevede fra virksomheden selv, men også fra omverden. Martin Larsen, direktør, fortæller: “Det kunne være cornoa eller krig, som der har en indflydelse på vores virksomhed og derfor valgte vi at gå ind i Modstandsdygtig.dk”.

Modstandsdygtig.dk har hjulpet virksomheden med at blive mere robuste overfor nye udfordringer. Ifølge Henrik Stokholm, der er drifts-og udviklingschef, formåede konsulenten fra Teknologisk Institut at sætte sig i øjenhøjde med virksomheden, og gjorde det til Smemeks eget projekt.

Gennem forløbet fik Smemek masser af ledelsessparring, der har gjort, at de er kommet tættere på hinanden. Samtidig har de fået en masse værktøjer, de kan bruge hvis de i fremtiden møder nye udfordringer. Det har fået virksomheden til at se udover dagligdagen, og sætte tingene i perspektiv. 

Til sidst tilføjer Martin: “Man skal ikke lade vær med at gå i projektet, fordi man ikke mener at det kan gaven virksomheden, fordi medarbejderen får mere ud af det end man regner med”.